Vår politik - Halmstadmoderaterna

För att ge Dig en så god förståelse för vår lokala politik som möjligt så har vi skrivit ett lokalt program för våra visioner med Halmstad. Vi kallar det för ”klok. modern. älskad.”. För det är just de orden som beskriver vår vision. Mycket nöje.

Halmstad är en härlig plats att leva på.

Vi som bor här har tillsammans byggt upp en kommun där människor trivs. En kommun som välkomnar idéer, engagemang och nytänk. Som tack vara sin breda arbetsmarknad och sitt livskraftiga näringsliv har fått uppleva stadig tillväxt och därmed också en välfärd i ständig utveckling.

Vi moderater är stolta över Halmstad – och över att vi har fått vara delaktiga i arbetet med att forma kommunen till vad den är idag. Men vi har samtidigt blicken riktad framåt.
I det här programmet har vi sammanställt några av de tankar och idéer som vi vill vägledas av i framtiden. Tankar och idéer om hur vi ser på Halmstad som en klok, modern och älskad kommun.
Vi ser fram emot att få dela dessa tankar med dig.

Välkommen in!

KLOK
Vi tror på en klok kommun. På en kommun som hushåller med resurser, är långsiktig och tar ansvar för både dagens och morgondagens generationer. Som vårdar sina invånare och företag och inte tappar bort någon på vägen. Läs våra idéer för ett ännu klokare Halmstad.

MODERN
Vi tror på en modern kommun. Ett Halmstad som vågar pröva nya vägar. Som låter människan stå i centrum och som är ett föredöme för andra.
Här är våra idéer för ett ännu modernare Halmstad. Läs om hur vi tar täten.

ÄLSKAD
Vi tror på en kommun att älska. En plats dit människor längtar och där man vill stanna kvar. Ett Halmstad där var och en kan utvecklas på sitt eget sätt. Där alla barn och vuxna med stolthet kan peka på kartan och säga: där bor jag!  Läs våra idéer för ett ännu mer älskat Halmstad.